DESPRE NOI…

Soliflex Pack are începând cu luna august a anului 2020 ca obiect principal de activitate atât prelucrarea cartonului, cât și prelucrarea polistirenului.

Principală piaţă de desfacere este judeţul Bihor, având contracte de furnizare pentru livrarea de produse cu mai multe companii din diferite domenii de activitate.

Societatea noastră aplică în procesul de producţie concepte de dezvoltare implementate în Italia, sub stricta supraveghere a unor renumiţi tehnicieni în producerea ambalajelor din carton și polistiren, asigurând atât o supraveghere a respectării procesului tehnologic implementat în cadrul companiei noastre cât şi o respectare a condiţiilor de calitate impuse de către parteneri.

În prezent ne desfăşurăm activitatea în Oradea, atât la sediul social pe strada Rampei nr. 9, cât și la punctul de lucru situtat pe strada Gheorghe Pituț nr. 1, într-o hală cu o suprafaţă de 900 mp, dotată cu utilaje profesionale specifice prelucrării cartonului și polistirenului.

Pentru a putea oferi clienţilor o varietate cât mai mare de dimensiuni şi forme a ambalajelor, menționăm că avem în dotare linii de producție de ultimă generație, dintre care pentru prelucrarea cartonului enumerăm: Casemaker cu 3 grupuri de culoare, slotter automatizat, roller diecutter și stacker; iar pentru prelucrarea polistirenului Thermocut Pro, utilaj de debitare de ultimă generație.

Pentru a veni în sprijinul clienților avem în dotare mijloace de transport de mare capacitate cu care asigurăm livrarea operativă a comenzilor.

“Ambiția noastră este de a vă proteja bunurile!”